LinkedIn Instagram Facebook
Kort fortalt

Elverdam Advokater er et specialiseret advokatfirma med rødder i provinsen, kontor i København og en markant international profil – alt med inspiration fra eliteatleters fokus på resultater.

Bag Elverdam Advokater står en partnerkreds med dedikerede advokater, der er kendte - og anerkendte - for en unik profil med erfaring indenfor særlig selskabsret, M&A, fast ejendom, landbrug, privat formue og sport – og ikke mindst outsourcing af juridiske kernekompetencer.

Vi repræsenterer både virksomheder, private familier og atleter i verdensklasse. Vores erhvervskunder spænder fra større virksomheder med international profil til danske finansielle virksomheder, håndværks- og industrivirksomheder samt vækstvirksomheder på tværs af brancher.

Læs mere om vores specialer

Traditioner siden 1868

Elverdam Advokaters historie går tilbage til 1868, hvor kontoret oprindeligt blev etableret i Faxe. I 1944 kom den første generation af Elverdam til kontoret og nu - tre generationer senere - er vi ét af Danmarks ældste og samtidig mest innovative advokatkontorer.

Advokater for eliten

Vi har stået bag de danske atleter siden 2004, og er stolte af, at vi gennem årene har ydet vores bidrag til vores atleters mange personlige triumfer, medaljer og verdensrekorder.

Provinsen til Manhattan

Vi kombinerer høj kvalitet og faglighed med den jordforbindelse, som mange kender og værdsætter fra provinsen. Ambitionen er at tilbyde det bedste af to verdener, hvor nærvær og tilstedeværelse sættes i højsæde.

Vores ild

Hos Elverdam Advokater handler det ikke kun om ærlig behandling, klare råd og smarte strategier. Det handler også om at gøre en forskel. Vi inspireres dagligt i mødet med andre mennesker – særligt dem som drives af en passion, og vi er stolte og privilegerede over at have fulgt flere af Danmarks største sportsstjerner og undervejs givet vores lille bidrag til succes, fokus og resultater. Endvidere sætter vi en ære i at kunne bistå med vores erfaring til en række velgørende tiltag og foreninger. At sætte sit præg og medvirke til en bedre fremtid – dét er vores ild.

“Ordentlighed og store ambitioner er centrale værdier for både Team Danmark og Elverdam Advokater. Vi har et fremragende samarbejde, hvor vi i fællesskab kæmper for atleterne, så de kan kæmpe for Danmark.”


Adm. Direktør Peter Fabrin, Team Danmark

“Drømme gi’r ild – og man skal turde drømme!”


Bestyrelsesformand Brian Holm, La Flamme Rouge